JaapInHuren
Rokin 91-1
1012 KL AMSTERDAM

Tel: 06-41055 871
Mail: info@jaapinhuren.nl

Call us: 06-41055 871

More information?
Call: 06-41055 871

Leased

Zandsteen
HOORN

2 bedrooms • 62 m²

€ 1,150 (excl.)

Leased

 • CityHOORN
 • StreetZandsteen
 • Price€ 1,150 (excl.)
 • Living area62 m²

Een prachtig 3 kamer appartement in Hoorn!

IVM de vele reacties hebben wij een open dag op donderdag 19 Maart tussen 16.00 en 17.00.
aanmelding dient te gebeuren via tel of email.

Het appartement is gebouwd in 2018, waardoor het er nog prachtig uitziet. De woning is gelegen op de eerste verdieping. De woning is zowel per trap als met de lift bereikbaar. Het heeft tevens een zonnig balkon op het zuiden.

Het is direct gelegen aan een park, het gemeentehuis, uitvalswegen en niet onbelangrijk: een groot wijkwinkelcentrum ‘’De Huesmolen’’. En, op korte fietsafstand van de prachtige Hoornse binnenstad!

Indeling:
Het appartement is 62m2 en geheel voorzien van laminaat vloeren. Bij binnenkomst is er een royale hal waar 2 slaapkamers op aansluiten. De grijs/witte badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en design radiator, CV-/wasmachine-/drogerruimte en een separate toiletruimte voorzien van wandcloset. De sfeervolle woonkamer heeft dubbele openslaande deuren met een L-vormige open keuken voorzien van een inbouwkoelkast, combimagnetron, 4-pits gaskomfoor, RVS-schouw en vaatwasser.

De stad Hoorn is een springlevende stad met allure en een rijk historisch verleden. In de binnenstad zijn veel tastbare herinneringen bewaard gebleven. Zoals: mooie admiraliteit gebouwen, oude pakhuizen en statige herenhuizen. Verder vindt u in de binnenstad mooie winkelstraten met luxueuze winkels en grootwinkelbedrijven en diverse soorten van ontspanning, zoals de stadsschouwburg, musea, markten en uitgaansgelegenheden.

Hoorn heeft tevens een gunstige ligging ten opzichte van de randstad. Er zijn goede verbindingen met Amsterdam, Alkmaar en de regio. Zo beschikt Hoorn onder meer over twee NS-stations met gunstige verbindingen.

Het appartement is beschikbaar per 15 maart 2020.
De woning wordt gestoffeerd opgeleverd. (niet met meubels zoals de fotos weergeven)!
Servicekosten zijn € 95,- euro per maand

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Zandsteen
  HOORN

  2 bedrooms • 62 m²

  € 1,150 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: